علی محمدیکیا در گفتوگو با خبرنگار میراثآریا اظهار کرد: صنایع پاک و دانش بنیان، کشاورزی و گردشگری و صنایع دستی محور اصلی توسعه اقتصادی این شهرستان است که برای تحقق شعار سال تشکیل اتحادیههای صنفی مردمی لازم بود و در هر روستا و شهرها برای گردشگری و کشاورزی شکلگیری این نهادهای مردمی وجود دارد.
او افزود: فعالان صنایع دستی با تشکل انجمن و اتحادیههای تخصصی هم افزایی ایجاد کرده و نمایشگاه و فروشگاه دائمی ایجاد و محصولات خود را برند سازی کرده و در بازارهای مرکز استان و تهران عرضه کنند.
فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه بیش از ۱۰ رشته صنایع دستی در این منطقه فعال است، تصریح کرد: محصولات هنرمندان این عرصه امکان عرضه در بازارهای محلی و بیرون استانی را دارد اما باید همافزایی صورت گیرد.
محمدیکیا ایجاد زمینه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزههای گردشگری را مهم خواند و گفت: راه اندازی بیش از ۶ اقامتگاه سنتی و بوم گردی در این شهرستان مشکل اسکان مسافران را رفع و فرصتی برای فراغت مردم منطقه شده است.
او ادامه داد: راه اندازی مراکز بین راهی، فروشگاهها و مراکز تولیدات هنری و صنایع دستی، عرضه خدمات گردشگری متناسب با هر روستا و رویدادهای جذاب گردشگری همگی فرصتی برای رشد اقتصادی بوده و به اشتغال کمک میکند.
انتهای پیام/
نظر شما